info@TopMigrate.com
هر روز هفته
چنانچه سوال یا ابهامی برای شما پیش آمده است، همین حالا با کارشناسان ما ارتباط برقرار کنید تا پاسخ گوی تمامی سوالات شما باشند.
ارتباط با مابرنامه کارآفرینی کانادا Entrepreneur Program یکی از روش های سرمایه گذاری در این کشور است. یکی از الزامات این روش، ارائه یک طرح تجاری یا بیزنس پلن مناسب و نوآورانه می باشد که باید در ابتدای امر توسط دولت فدرال کانادا مورد تایید واقع شود. در کنار این طرح تجاری باید مدارک و الزامات دیگری را نیز فراهم آورید؛ مواردی از جمله مدرک تحصیلی بالاتر از دیپلم، مدرک زبان با نمره حداقلی CLB 4 ، حداقل ۳ سال سابقه مدیریتی در ۵ سال گذشته و در کسب و کار مورد نظر و همین طور سرمایه کافی از جمله الزامات این طرح می باشد.
روش مهاجرتی کارآفرینی کانادا برای متقاضیان این برنامه، دارای مزایای بسیار خوبی است که این روش را بسیار پرطرفدار و محبوب ساخته است. اقامت دائم و اخذ تابعیت و پاسپورت برای خود شخص متقاضی برنامه کارآفرینی کانادا و خانواده او که شامل همسر و فرزندان زیر 18 سال هستند، از جمله مزایایی است که علاقه مندان به این روش مهاجرت به کانادا مد نظر دارند.
در تمام روشهای مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی استانی متقاضیان با تعهد به سرمایه گذاری جهت راهاندازی کسب و کار در استان مد نظر در کانادا می توانند برای خود و تمام خانواده خود ویزای اقامت دائم در کانادا را اخذ کنند. شرط اصلی این روش مهاجرتی راه اندازی و یا تاسیس کسب و کار در کانادا است. این برنامه در استان های مختلف کانادا طبق دستورالعمل های ویژه آن استان، متفاوت است. فرد متقاضی کارآفرینی در کانادا باید بتواند کسب و کارش را مدیریت کند و یا کسب و کار جدید راه اندازی کند و یا توانایی خرید کسب و کار فعال را داشته باشد و بتواند برای شهروندان کانادایی اشتغال آفرینی کند.
فرد متقاضی مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی با تکمیل فرم EOI به صورت آنلاین علاقه مندی خود را برای کارآفرینی در استان مورد نظر خود اعلام می نماید. در روش مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی یک سیستم امتیاز بندی وجود دارد و افرادی که موفق شوند امتیازات بیشتری کسب کنند، در اولویت برای انتخاب قرار می گیرند. اگر شخص متقاضی مهاجرت به کانادا امتیازات لازم را کسب کند، با او یک مصاحبه انجام خواهد شد. در این مرحله بیزینس پلن متقاضی اهمیت بسیاری دارد. در صورت تایید شدن بیزینس پلن برای فرد متقاضی برنامه کارآفرینی کانادا ویزای کار 2 ساله صادر می شود و نهایتا شخص متقاضی با عمل کردن به تعهداتش مبنی بر تاسیس و فعال نگاه داشتن کسب و کار، می تواند برای اخذ اقامت دائم کانادا نیز اقدام کند.
در روش مهاجرت از طریق کارآفرینی کانادا، هر استانی در مواردی چون نوع ویزای ارائه شده، میزان سرمایه گذاری، شرایط و مدارک مورد نیاز متقاضی برای تشکیل پرونده منحصر به فرد است. بعضی استانهای کشور کانادا مانند بریتیش کلمبیا، ساسکاچوان، انتاریو، نوا اسکوشیا و پرنس ادوارد برنامههای کارآفرینی استانی را هرکدام جداگانه اجرا می کنند. متقاضی مهاجرت به کانادا در ابتدا با ویزای کار موقت به کانادا وارد شده و یک طرح بیزینسی یا اصطلاحا بیزنس پلن ارائه می نماید که در صورت پذیرفته شدن آن، برای متقاضی ویزای کار کانادا صادر شده و سپس شخص متعهد به اجرایی کردن طرح ارائه شده در استان مورد نظر است تا بتواند از این طریق برای اقامت دائم کانادا، اقدام کند.
کانادا یکی از کشورهای ثروتمند جهان به شمار میرود. ثبات اقتصادی و سیاسی کانادا به همراه زیرساخت های مناسب جهت انجام فعالیت های تجاری کلان و در سطح بین المللی باعث شده تا نرخ تورم در کانادا بسیار ناچیز باشد . چند ملیتی بودن این کشور نیز آن را به مکانی عاری از تعصبات نژادی تبدیل کرده است تا مقصدی امن برای مهاجران باشد. از این رو می توان موارد زیر را به عنوان مزیتهای برنامه کارآفرینی برشمارد:
پروسه کارآفرینی در کانادا به صورت امتیاز بندی است. به این شکل که شما باید ابتدا درخواست خود را برای دولت فدرال ارسال نموده و هم چنین باید اطمینان کسب کنید که قادر به کسب امتیازات لازم این امر خواهید بود تا بتوانید وارد استخر مجازی شوید. حداکثر میزان امتیاز در این پروسه ۲۰۰ امتیاز است که مواردی شامل سن، مدرک تحصیلی، مدرک زبان، سابقه کاری و… دارای امتیاز هستند. در صورتی که بتوانید حداقل امتیاز اعلام شده را کسب نمایید می توانید وارد pool یا استخر شده و طی مدت ۶ ماه برای پروسه خود اقدام نمایید. این امتیازبندی به شرح زیر میباشد:
اکثر ویزاهای کانادا یا به عبارتی، تمامی ویزاهای موقت به صورت آنلاین هستند و نیازی به مراجعه به کنسولگری یا سفارت نیست. همچنین باید خاطر نشان کنیم که برای کارآفرینی کانادا نیز مراجعه حضوری به کنسولگری لازم نیست و دفاتر ذیصلاح برای برنامه های کارآفرینی مخصوصا برنامه های استانی، مجزا بوده و پرونده مذکور برای بررسی به استان مربوطه ارسال میشود.
قبل از اقدام به فرستادن تقاضا نامه برای کارآفرینی کانادا، پیشنهاد میکنیم حتما با یک کارشناس توانا و دقیق و آگاه به مسائل مهاجرت و اخذ امتیاز کارآفرینی، مشورت کنید. در این صورت کمتر دچار خطا و اشتباه میشوید و میتوانید همه مراحل اخذ کارآفرینی در کانادا را به صورت قانونی و با حداقل مشکلات پشت سر بگذارید. تیم حرفهای و کارشناس تاپ مایگریت، تا رسیدن شما به هدف نهایی در کنارتان خواهد بود.
در پاسخ به این سوال باید گفت هر فردی که تصمیم به اخذ ویزای کارآفرینی کانادا میگیرد، باید این توانایی را در وجود خودش ببیند (یعنی اینکه خلاقیت، آگاهی و سرمایه لازم و کافی را داشته باشد) چرا که در غیر این صورت در هنگام بررسی صحت مدارک و پیشینه اش توسط کارشناسان، به مشکل برخورده و تقاضایش برای اخذ ویزای کارآفرینی کانادا، رد میشود که به طبع آن فرصت کارآفرینی در کانادا هم از دست خواهد رفت.
مواردی از قبیل:
در واقع کار شما پس از ارائه مدارکی که پیش تر درموردش صحبت کردیم، تا حدودی تمام میشود و ادامه فرایند اخذ کارآفرینی کانادا توسط کارشناسان این حوزه بررسی میشود. یعنی آنها به صورت ریز بینانه صحت و سقم مدارک شما را بررسی میکنند و در بهترین حالت با ویزای کارآفرینی کانادای شما موافقت و در بدترین حالت آن را رد میکنند. در بعضی موارد هم مشاهده شده که کارشناسان هنگام مراجعه مثلا دو فرد برای اخذ کارآفرینی مشابه کانادا، فردی را که مولفه های بهتری ارائه داده است، انتخاب میکنند و با درخواست کارآفرینی او موافقت میکنند.
به دلیل اینکه مدارک زیادی برای اخذ کارآفرینی کانادا ارائه میشوند، طبیعتا این فرایند کمی به طول میانجامد تا تمام مدارک بررسی شوند.
نکته قابل ذکر دیگر آن است که شما پس از دریافت مجوز کارآفرینی در کانادا میتوانید اقدام به دریافت اقامت دائم کنید و به خاطر نوع فعالیتتان در کانادا (کارآفرین بودن) با اقامت شما راحت تر موافقت میشود.